Inhoud
Met het persoonlijke verhaal achter jongdiverstalent inspireren wij werkzoekende en jongeren het maximale uit zichzelf en hun loopbaan te halen en hopen wij organisaties te inspireren verder te kijken dan slechts een naam, het geslacht of een beperking! #EMPOWEREN!

Het Verhaal
In 2016 ben ik begonnen met het oplossen van een probleem dat ik als student heb ervaren. Namelijk dat het voor mij extra lastig is om een leuke baan of stage te vinden. Dit komt doordat sommige organisaties niet verder kijken als mijn naam en omdat ik niet heel erg goed ben in het schrijven van sollicitatiebrieven.

Nadat ik in het laatste jaar van mijn studie met het zelfde probleem geconfronteerd werd. Ben ik gaan nadenken over oplossingen. Praten ging mij makkelijker af als schrijven en veel mensen zeiden altijd: ”Wat spreek jij goed Nederlands!” Ik moest een manier zien te vinden waarop ik al pratend vooroordelen kon wegnemen. Resultaat: Videosolliciteren! 

Dit bleek een groot succes! Waar ik met de traditionele sollicitatiebrief werd afgewezen of geen reactie kreeg, leidde alle videosollicitaties tot een uitnodiging!

Dit heeft er uiteindelijke toegeleid dat ik jongdiverstalent & sollicitatiemarkt.nl heb opgericht!

Kerndienst

Sfeerimpressie #5Uurlive #Buzinezzclub #Diversiteitinbedrijf

Het inspireren en motiveren van talent gaat bijna altijd gepaard met een inhoudelijke workshop over: videosolliciteren, solliciteren in het algemeen, netwerken, ondernemen en/of een combinatie van deze onderwerpen. #gastcollege #gastspreker #workshop

Bij organisaties gaat het meestal om het inspireren en motiveren van collega’s en/of partners in het kader van het thema diversiteit & inclusiviteit. Dit kan gepaard gaan met een workshop over: diversiteit & inclusiviteit, videosolliciteren, onbevooroordeeld werven & selecteren en/of een combinatie van deze onderwerpen. #spreker #dagvoorzitter #workshop